#happyholiday

Instagram photos and videos


Our story (???) -> Holiday (sabtu-minggu) -> Go to Bandung (yeay... 😆) -> Bawa sepeda (bikin ribet! 😬) -> Nyampe Ciwalk (🙋Gag! 🤢) -> Di hotel bocil (ga sengaja) pecahin kaca!! 🤦🙏 -> Satnite ke PVJ (jalan kaki) -> Di PVJ (beli donut mie) -> PVJ ~ hotel naik angkot! (😱 so excited!!) -> Keesokan siangnya (back home!) -> Selesai!, udah gitu aja (ceritanya!) -> Sekian & terima kasih (bye!) #latepost #maafbarupost #weekend #happyholiday #togetherness #bandung #pvjbandung #hotelcaryota #naikangkotasyik

0

點解柴柴咁開心既?☺️✨✨✨ 因為放假la, 著靚靚又有熱朱古力飲🐶😋🎈 #柴犬#shiba , #happyholiday , #smilesunshine , #nagomipastelart , #日本和諧粉彩#apricotnourish , #withhotchocolate

0

Ehem ehem 🙈 syok kan kalau dapat pergi #Honeymoon 😍 tapi tak kan nak pergi bawa 'diri' macam tuu je cik kak 👉👈 . . Buat laa something yang boleh buat cik abang terpana #wow dengan 'servis' cik kak 👙😘 . Tak kan nak #BiasaBiasaJe kannn . Kasi aummm laa sikit gitchuuu 😗 kalau daa wow tuu nanti mesti boleh repeat honeymoon lagi kannn . Untung ke untung 😜 #TipsKasihSayang ❤️ . . Meh amalkan #PerlaCoffeeExclusive dulu meh sebelum pergi #HappyHoneymoon #HappyHoliday #HappyVacation tuu 💑 tak rugi pun cik kak ! Silap hari bulan nanti cik abang sendiri yang nak sponsor #PCE tiap bulan taw 💃 #CadangHadiah 🎁🎀🎉 . . Murah je harga PERLA COFFEE EXCLUSIVE nie kalau nak dibandingkan dengan hasil meletup yang cik kak bakal dapat nanti 😇 jimat & berbaloi-baloi 💰🌸 . . PM/DM/Whatsapp je untuk order 💜 jangan memalu 💞

0

Çeşme’de geçirdiğimiz en güzel tatildi diyebilirim 😍 Pansiyon tercih ederken aklımızdaki tüm tereddütleri bir anda silinmesine vesile olan; samimi ortamı, güleryüzlü yaklaşımı, lezzetli yemekleri, organik kahvaltısıyla kendimizi evimizde hissettiren Aytekin Bey ve Sevcan Hanıma çok teşekkür ederiz 🌺🌺❤️ Ayrıca @yalipansiyoncesme ’nin plaja yakınlığı da cabası 😉🏖️ Sakin bir ortamda keyifli bir tatil geçirmek isteyenlere tavsiye ederim 👍🏼😍 #cesme #ilica #yalipansiyonilica #tatil #happyholiday

6

Study Ekskursi adalah suatu kegiatan yang dilaksanakan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemampuan mahasiswa terutama di bidang akademis dan juga non akademis. . buat kalian mahasiswa/i yang sedang merencanakan SE, yuk segera hubungi kami! . for booking information: 📞 081216444584 line: risnutravel 📩 risnutravel@gmail.com . #risnutourtravel #risnutravel #bestsolutionforyourvacation #tourtravelsurabaya #tourandtravel #traveling #travelgram #vacation #gathering #edutourism #travelindonesia #outbond #holiday #like4like #instatravel #instatraveling #privategroups #privatetour #goodworking #goodvibes #exploreindonesia #happyholiday #travelsby #travelsurabaya #tourmurah #bestvacation #familygathering #famgath2016

0

Happiness is not something ready made. It comes from you own actions. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #trail #klx #fotografer #photography #happy #happyholiday #like4likes #likeforlikes #instagood

0

Werbung//Getting Ready for Summer Holidays ☀️👙🌊🇬🇷👫 Wie immer sieht es so als als würde ich zuviel einpacken 💁🏼‍♀️😅🙈 Was hast du schonmal vergessen mit in den Urlaub zu nehmen ? #holiday #happyholiday #paking #whatdoineed #ichpackemeinenkoffer #bloomon

12

Meran - it was a plessure 🌞💏👟💦 Now off to lake Garda 😍 #meran #miramontiboutiquehotel #südtirol #altoadige #bellaitalia #happyholiday #justthetwoofus

1

* アルバイト時代の友だちとの時間. 2年ぶり位なのに変わらず楽しい. 行きたかったカフェにも行けちゃった~❤️︎. * * #今日のおやつ #京都 #京都駅ビル #fukunaga901 #フクナガ901 #パフェ #901タワー #parfait #めっちゃチョコ #🍫 #甘い #美味 #♡ #happy #happyholiday #enjoylife #京すいズ #暑いなかありがとう #thanks

1

Our holiday is about to end...spend the day at #lokawisatabaturaden tidak lupa kita berendam air panas di #pemandianairpanas #pancurantelubaturadden..#happyholiday #happyday #baturaden #ourholiday #us #familytime

0